Filmele care m-au impresionat! Ți le recomand cu drag (Foto)

 Salut, e duminică și poate vrei să vizionezi un film...

Azi îți prezint acele filme, care parcă au schimbat ceva în mine după ce le-am urmărit.

Pentru mine un film bun e acela care nu mă lasă să verific ce s-a mai întâmplat pe Instagram sau mă face să plâng sau să râd.

Emoția... emoția e cea care contează mereu!

Și deci să începem.

Ok, nu te aștepta să descoperi filme noi. S-ar putea ca multe dintre ele să le știi deja și nici nu vreau să vă spun despre ce este vorba în filme ca să fie vizionarea lor mai captivantă, în caz că alegi să vezi unul din această listă.

The silence of the Lambs

Filmul ăsta nu este pentru persoanele care mănâncă vată de zahăr și „zboară cu unicornii”. E un thriller cum îmi place mie să spun: fin.

Da, este un pic de sânge, dar nu este acel gen de producție în care sângele sare pe pereți aiurea.

Duelul verbal dintre personajele principale are un nivel psihologic foarte ridicat. Nu mai are rost să menționez că Anthony Hopkins a reușit să creeze un personaj uluitor, greu de citit – un psihiatru devenit criminal.

The Intouchables

De fiecare dată când am un moment trist în viață sau când simt că nu mi se întâmplă nimic din ce îmi doresc, mă uit la acest film. O poveste, care demonstrează că viața te poate schimba prin experiențe ce îți mișcă sufletul.

Un golan de culoare este pun în situația de-a avea grijă de un invalid bogat.

Cu ce s-a terminat? Cu o lecție de viață atât pentru tânăr cât și pentru invalid.

Ghost

Spre rușinea mea am vizionat acest film abia anul acesta.

O poveste de dragoste cu sfârșit tragic și însoțită de paranormal. Ceea ce iubesc cel mai mult la acest film este că în pofida istoriei foarte triste există acel personaj interpretat de Whoopi Goldberg, care aduce puțină comedie în mijlocul dramei.

O lecție din acest film? Trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima și ai grijă la „prieteni”.

The Green Mile

Habar nu am ce aș putea să mai spun despre acest film... Are rost să vă zic că l-am văzut de nenumărate ori și de fiecare dată s-a lăsat cu lacrimi? Dacă nu l-ai văzut, atunci este momentul să o faci.

Nu vei regreta nicio secundă.

Green Book

Acel film care m-a lăsat cu un zâmbet la urechi.

Această producție ne relatează prietenia deloc probabilă dintre un pianist de culoare și un italiano-american, în anii '60 când rasismul şi prejudecăţile  erau aproape o normalitate.

De ce a ales pianistul să îl angajeze șofer pe italianul dur ce nu prea îi iubea pe cei de culoare? Rămâne să vezi dacă nu ai urmărit filmul.

Collateral Beauty

L-am urmărit acum câteva luni când eram cu moralul la pământ și pot spune că această istorie a schimbat ceva în mine. E o lecție foarte grea și dură, dar până la urma așa este viața. Personajul principal (Will Smith) se află în cel mai greu moment din viața sa și primește cea mai valoroasă lecție: Ai puterea să vezi frumosul chiar și în cele mai întunecate vremuri, cel puțin acesta este mesajul pe care eu l-am înțeles.

La prima vedere, este drama, suferința, agonia și regăsirea personajului principal, care ajunge să fie ajutat de acele lucruri pe care le urăște și în care nu mai crede: Timpul, Iubirea, Moartea.

Nu ați înțeles nimic?

Perfect, pentru că eu chiar vreau să vă uiți la acest film.

A walk to remember

Dacă vă aduceți aminte de inundațiile de acum vreo 7-8 ani, atunci să știți că nu au fost precipitațiile, dar lacrimile mele.

Filmul ăsta mi-a frânt inima. Am bocit vreo două luni după ce l-am urmărit pentru prima dată. O poveste de dragoste pură între doi tineri cu diferențe între cer și pământ și din păcate cu un final nu chiar ca în povești.

Ok, e timpul și pentru ceva mai ușor și mai pozitiv.

The Devil Wears Prada

Dacă ești femeie și nu ai văzut acest film, atunci nu mai sta pe gânduri, iar dacă mai ești și pasionată de modă, chiar ești obligată să îl vezi!

Filmul ne prezintă istoria unei jurnaliste, care nu are nicio treabă cu moda și nici cu stilul, dar ajunge să lucreze la cea mai tare revistă de modă. Pe lângă istoria captivantă m-au cucerit și ținutele ireproșabile ale actrițelor.

Enjoy!

Sper să alegi un film și să îl savurezi!

Apropo, ar mai fi multe filme, dar poate fac și partea a doua.