Moda poate fi accesibilă! Articole vestimentare pe care am cheltuit puțin și de care sunt mândră (Foto)

 

Salut, sunt Eugenia și NU cheltui mulți bani pe haine! smile Bine, mama nu ar fi deacord cu mine, dar ea nu are Instagram să vadă cum se îmbracă fetele acolo laughing

Abia acum când dulapul cedează încep să înțeleg că e mai bine să ai mai puține haine, piese statement ușor de asortat și de calitate bună. Ați auzit de terapia prin shopping? Păi să știți că ea chiar există! Când simt că totul merge prost eu fug prin magazine încercând să umplu golul din piept cu o rochie nouă, desigur bucuria durează 5 minute. Ultima oară când am trântit o sumă de bani, mare pentru mine, pe niște haine, a fost prin luna martie într-o zi în care eram cu moralul la pământ. E vorba de un costum roșu, e superb întradevăr și acum îmi este de mare folos. Cine mă urmărește pe Instagram știe despre ce vorbesc. 

Cu toate astea mie nu îmi place să arunc bani pe haine pentru că mă plictisesc foarte repede de ele și pentru că valoarea banului muncit singură este foarte mare și mă gândesc că aș putea să fac ceva mai bun cu acei bani decât să îi arunc pe țoale. De fiecare dată când îmi cumpăr ceva mai scump mă simt foarte vinovată (aici cred că e nevoie de psiholog deja) 

așa că aleg să merg în outlet-uri sau chiar la second hand. În articolul de azi o să vă arăt câteva articole vestimentare pe care am cheltui puțin, dar care îmi sunt adevărate comori. 

Rochie acesta neagră superbă (din punctul meu de vedere) a costat 350 de lei. 

Am cumpărat-o dintr-un outlet și a fost dragoste la prima vedere. Țin minte că trebuia să merg la o nuntă și eram în căutare de ceva tare frumos (aveam chef să impresionez laughing) și știți ceva? chiar am impresionat! Rochia are un croi foarte elegant, o stofă superbă, iar dacă vă mai zic că este și cu spatele gol....

 

Pe această rochie am dat doar 50 de lei

Stătea întinsă pe un o masă la o piață second hand. Am mers acolo din curiozitate cu prietena mea Cristina. Când deja eram foarte obosită mi-a sărit în ochi culoare și umerii bufanți și când am mai auzit că e doar 50 de lei nu am stat pe gânduri. 

Salopeta asta e o comoară pentru mine (o comoară de vreo 200 de lei) 

Eu ador articolele vestimentare cu spatele gol. Salopeta asta o am de vreo câțiva ani și sunt sigură că nu mă voi plictisi de ea foarte curând. 

Rochiile cu buline au fost obsesia mea în vara trecută (100 de lei) 

Această rochie este de o eleganță rară. Îmi amintește de anii 30, atunci când a devenit un hit. Eu aleg să o combin cu sandale fine și buze roșii. 

Cămașa a costat doar 5 lei, dar o ador 

Această cămașă am descoperit-o într-un morman de haine. M-a atras culoarea și stofa foarte calitativă. În ultimul timp am creat o obsesie pentru ea. O port ori de câte ori am ocazia.

 Rochia e dintr-un magazin outlet, dar pentru că avea un mic defect a costat doar 70 de lei. 

Țin minte că m-a atras printul ei și m-am mirat de prețul mic, apoi am observat că are un mic defect. „O voi repara” m-am gândit eu, și așa a fost. Acum o port cu drag în zilele de toamnă. 

 Dacă ai ajuns până aici îți mulțumesc mult. Nu uita de butonul like și share dacă îți place ceea ce fac. Apropo, care e ținuta ta preferată?