Încadrează rochiile de vară în ținutele de toamnă! Iată cum fac eu asta (Foto)

Suntem în luna octombrie, atunci când dimineața ești gata să pui pe tine un cojoc, iar peste câteva ore pur și simplu te topești. Ei bine, cred că și ție îți este greu să îți alegi ținutele dimineața. Parcă ți-ai dori încă să îmbraci o rochie vaporoasă, dar totuși e octombrie. Eu vin cu o soluție pe care personal o ador. Pur si simplu iubesc să combin stofe mai subțiri cu cele mai groase. Au trecut timpurile când acest lucru era o crimă stilistică, acum este chiar super chic. 

Îmi este greu să mă despart de rochii vaporoase și colorate așa că am decis să le combin cu pulovere și maletele -( o altă iubire de-a mea. Le am aproapre în toate culorile) 

Prima ținută - Lady in red! 

Niciodată nu există prea mult roșu. Eu ador această culoare și chiar dacă nu este intenția mea să am multe articole vestimenare de această culoare, ori de câte ori îmi cumpăr ceva cea mai bună mărime și cel mai reușit model e sigur de culoare roșie. Am senzația că roșu mă alege pe mine. 

Aici am ales o rochie midi pe care am cumpărat-o de pe Asos și un pulover pe care l-am cumpărat de la second hand și desigur basca pe care o adoooor. Geanta este una croșetată primită cadou de la o prietenă din copilărie. Pentru zilele mai ploioase poți opta pentru botine, eu am ales pantofii negri stiletto. Apropo, eu nu prea iubesc botinele sau cizmele , le port doar din cauza prognozei meteo care nu îmi lasă de ales. 

 

E timpul pentru ceva mai scurt...

Și ce dacă e toamnă? Poartă rochii scurte și arată-ți picioarele fie ele bronzate sau nu laughing

Aici am ales o rochie de care v-am mai povestit. Am cumpărat-o de la outlet și aici am combinat-o cu o maletă de un verde smarald (una din culorile mele prefetate) Am simțit că am nevoie de încă un accesoriu și am ales aceiași bască și desigur o gentuță purtată poștaș (aici Dana Budeanu m-ar bate laughing

Galben și roșu, cine ar fi crezut? 

Mie îmi plac ținute coloare și ador să combin culori, care la prima vedere nu s-ar potrivit. Aici m-am lăsat condusă de intuiție. Rochia plisată roșie s-a combinat perfect cu maleta galben muștar și desigur cu berreta, pe care am primit-o cadou și pe care pur si simplu o iubesc. Datorită ei poți scoate din anonimat orice ținută. 

 

  

Cam atât pentru azi. Sper să te-am inspirat. Dacă îți place ceea ce fac nu uita să îmi dai un like și un share. 

Urmărește-mă și pe Instagram