Basmalele bunicii pot fi foarte cool!

De când am văzut că Dolce Gabbana s-a îndrăgostit de „trandafirul de la Moldova” mă bântuie ideea de a face această postare...

Da, da știu nu e trandafirul nostru, dar tot ce contează pentru mine e că bunica a purtat basmale cu trandafiri, iar mai nou și mama își face loc în garderobă pentru aceste accesorii, chiar dacă eu o cert și îi spun că este prea devreme...

I-am furat mamei câteva basmale, dar... nu s-a supărat. Ba chiar s-a bucurat că sunt interesată de aceste accesorii și atunci mi-a promis că va vorbi cu sora ei și poate o convinge să îmi dăruiască niște basmale cum astăzi nu se mai fac.

Într-adevăr mătușa avea adevărate comori în garderobă. Așa că m-am ales cu niște basmale vechi de zeci de ani.

Mi-au trebuit câteva minute să gândesc aceste ținute simple, dar care au explodat atunci când le-am accesorizat cu basmalele.

Întotdeauna mi-a plăcut să combin stofe și piese, care sunt în contrast, iar aici avem o combinație între modern și trecut.

Am pregătit trei ținute, care sper să vă placă sau dacă nu va plac, tot e bine! laughing

 

All black și puțină culoarea.

Prima ținuta este alcătuită dintr-o maletă și niște pantaloni evazați. Basmalele alese sunt ale mamei și zic eu, s-au combinat perfect. Le-am aruncat pe umăr și le-am prins în talie cu o centură.

Lady în red

 Anul acesta se spune că nu trebuie să purtăm roșu...

Poftim? O crimă împotriva femeilor.

Cum îmi place mie să zic: „O femeie în roșu e ce trebuie!”

Aici avem o pereche de pantaloni de satin și o cămașă albă. Basmaua a transformat ținuta într-o explozie de culoare.

Și din nou puțin negru 

Eu ador negru... de ce? Pentru că merge aproape cu toate culorile. All black și un accent de culoare – perfect!

Basmaua aceasta este una foarte mare și te poți juca cu ea într-o mie de feluri. Aici avem o geacă de piele și aceiași pantaloni evazați de mai sus. 

Cum spuneam mai devreme: Dă-mi niște piese din două povești diferite și eu o să le fac să funcționeze perfect laughing (păi dacă nu mă laud eu, atunci cine?) 

Sper ca acest articol să te inspire să îndrăznești să fii diferită. Bunica sau mama ta va fi fericită să își dăruiască câteva basmale din garderoba ei. 

Mulțumesc că ai ajuns până aici. Dacă îți place ce ai văzut nu fi egoist! Distribuie să vadă și prietenii tăi laughing

 Foto: Capitolina Turculeț (the best of the best laughing)