7 lucruri pe care vreau să le cunoști despre mine!

Dacă tot mi-am făcut un blog zic că este momentul să mă prezint laughing Nu o să vă spun de unde sunt, câți ani am sau cu ce mă ocup pentru că asta cred că deja știți. 

Vreau să vă spun șapte lucruri esențiale despre mine:

1. Sunt un om sensibil

Să începem cu lucrurile grave laughing Eugenia este un om sensibil. Mă dor cuvintele aruncate și negândite și în general cred că trebuie să fim foarte atenți în comunicare.

Nu cred că ăsta e neapărat un plus al meu, mai degrabă un minus. Credeți-mă uneori e greu să fii în pielea mea...

2. Sunt timidă

Sunt o fire timidă, dar cu mici răzbucniri, dar mici și mai rare laughing Dacă citește cineva din foștii mei profesori acest text atunci să știți că de multe ori am învățat, dar pentru că eram prea timidă și rușinoasă nu am ieșit în fața clase să răspund. Desigur ei își aminteau de mine și mă treceau la tablă atunci când nu învățam laughing, dar asta e altă temă.

Iar acum sunt jurnalistă și principala mea armă este comunicare cu oamenii. Ironia sorții, nu?

3. Știu să iert

Au existat persoane pe care credeam că nu le voi ierta niciodată  și credeam că o să le țin pică toată viața, dar iată că nu a fost așa.

A ierta cred că este un lucru uimitor, nu pentru cei pe care i-ai iertat, dar pentru tine. Pentru ca să fim liniștiți  și să adormim bine noaptea cred că trebuie să îi iertăm chiar și pe cei care nu și-au cerut scuze.

4. Mă aprind repede

Ajunge cu lauda să trecem la defecte! tongue-out

Principalul meu defect, care mă afectează chiar și fizic este faptul că mă enervez foarte repede. Uneori mă mai exteriorizez și nu e chiar în cel mai elegant mod. În ultimii ani încerc să lucrez la asta pentru că știu că este foarte dăunător. Și cel mai grav este că uneori aleg să țin totul în mine și asta e și mai greu.

Dar nu vă speriați, îmi trece repede!

5. Am o permanentă nevoie de comunicare

Mereu simt nevoia de comunicare, dar nu cu oricine. Ador discuțiile lungi cu oamenii cu care sunt pe aceiași lungime de undă. Ador conversațiile cu prietenele despre cum trebuie să fie el, despre relația perfectă pe care ni-o dorim, dar care știm că nu există smile

Ador să vorbesc despre vise, dorințe, trăiri... 

6. Sunt o fire melancolică

Astăzi am fost la piscină cu o colegă din liceu care mi-a spus: „Nu te-ai schimbat deloc. Privești în zare și te gândești la nu știu ce...”

Sunt foarte liniștită și de obicei tăcută, de asta mulți cred că aș fi tristă când de fapt așa sunt eu... o melancolică înrăită...

7. Am simțul umorului (sper)

Doar persoanele care mă cunosc cel mai bine știu că am o doză de umor. Pentru că sunt mai timidă nu îmi arăt mereu și oricui această latură, dar dacă observ că cineva îmi înțelege umorul atunci mă dezlănțui sealed

Mai jos o să vă mai spun câteva detalii mici despre mine, dar care contează...

Culoarea mea preferată este verde

Florile mele preferate sunt lalelele

Ador să merg la teatru

Mi-aș dori să trăiesc undeva unde e mereu soare și cald

Îmi doresc foarte mult un câine 

Sărbătoarea mea preferată este Paștele

Dacă ai ajuns până aici îți mulțumesc mult. Dacă îți place ceea ce fac ajută-mă cu un like și un share!