Ce nu aș posta (niciodată) pe rețelele sociale!

Astăzi vreau să vă spun despre acele lucruri pe care eu aleg să nu le împărtășesc pe rețelele sociale. Fiecare are dreptul să facă ce vrea pe rețelele sociale și nu cred că ceea ce spun eu este neapărat corect sau demn de urmat. Eu doar vă povestesc care sunt alegerile mele, iar dacă reușesc să te inspir cumva, nu pot decât să fiu fericită. Deci, să începem. 

Momentele delicate din viață

Nu am înțeles niciodată oamenii care au trecut de exemplu printr-o despărțire urâtă și și-au făcut fostul partener cu ou și cu oțet pe internet. Sau au fost înșelați și au povestit asta sutelor sau miilor de urmăritori pe Instagram sau Facebook.

Majoritatea oamenilor sunt doar curioși și nu le pasă de durerea ta. Cred că cel mai bine e să treci peste aceste momente tu cu tine, dar nu să citești comentariile (de cele mai multe ori false) de pe internet.

Poze prea sexy

Să ne înțelegem, JLo are voie să facă asta pentru că e artistă și pentru că de asta o iubim – e sexy și a știut să se folosească de acest atu în așa fel încât chiar și o fată dintr-un sat din Moldova să scrie despre ea.

Tot ceea ce postăm ne reprezintă. Iar fetele care pozează goale pe Instagram, dar așteaptă să fie apreciate pentru suflet și inteligență, cred că au luat cărarea greșită...

Mesaje de felicitare pentru părinți și rude (care nici măcar nu au facebook)

Haide-ți că sunt sigură că știți despre ce vorbesc laughing

Aveți și voi prieteni care scriu mesaje lacrimogene despre ziua mamei și când vrei să afli și tu dacă Gigel seamănă cu maică-să ce să vezi, ea nu are facebook.

De fapt Gigel a făcut postarea ca noi să vedem că el e un fiu extraordinar. Părinții au nevoie să îi strângi în brațe, nu să le scrii texte pe facebook.

Preferințele religioase sau politice...

Eu am așa o regulă în viață: evit să discut (mai ales cu oamenii străini) despre preferințele politice sau religioase pentru că aproape de fiecare dată se va găsi cineva, care nu îți împărtășește alegerile și se poate isca un scandal pe care nu mi-l doresc.

 Știu că suntem într-o perioadă în care e la modă să îți expui deschis preferințele politice, dar nu cred că distribuirile pe facebook îi vor convinge pe prietenii mei să creadă ceea ce cred eu și unde mai pui că sunt jurnalistă și nu ar fi etic din partea mea.

Cât despre religie... nu mi-au plăcut niciodată oamenii care îți impun părerea. Am tot dreptul să cred în ce vreau și nu voi judeca pe nimeni niciodată pentru alegerile sale în materie de spiritualitate. 

 Problemele și nemulțimirile legate de locul de muncă

Știi care este cel mai sigur mod prin care poți deveni șomer? Să te plângi pe internet că locul tău de muncă e nașpa. Nici un angajator nu vrea în echipa sa pe cineva, care îi face reclamă negativă pe Internet. Dacă te deranjeză ceva nu ai decât să spui direct.

 P.S – Eu sunt mulțumită de locul meu de muncă smile

 Sper că ai observat că în titlul cuvântul „niciodată” este în paranteză. Asta pentru că: „niciodată să nu spui niciodată”, mă și văd peste vreo două luni după ce am rupt sala că îmi șochez prietenii virtuali cu trupul meu fără cusur (glumesc laughing

 

Îți mulțumesc că ai ajuns până aici. Sper să mă susții cu un share sau un like.