Serialele mele preferate! Le recomand cu drag!

Acum câteva zile îmi întrebam prietenii de pe Instagram să îmi spună un serial, care i-a impresionat, iar azi m-am gândit de ce să nu vin eu prima cu niște recomandări.

 Cu siguranță ai văzut și tu multe dintre aceste seriale, dar dacă este unul pe care nu l-ai văzut și te plictisești acasă, nu ezita să îl vizionezi!

O să încep cu producțiile care m-au impresionat recent:

The Crown

Dacă familia regală britanică îți provoacă interes, atunci cu siguranță acest serial este pentru tine. Eu sunt aproape obsedată de Prințesa Diana. Am citit cărți despre ea, am văzut o mulțime de documentare și nu cred că există fotografii pe google pe care nu le-am văzut.

Jocul actorilor merită tot respectul, nu mai vorbesc de costume și machiaj. Serialul prezintă multe secrete ale familie regale (desigur, nu avem de unde să știm dacă tot ce vedem în serial este și adevărat)

Curând va apărea un nou sezon și eu mor de nerăbdare pentru că în acest sezon o vom vedea pe Elizabeth Debicki interpretând rolul prințesei Diana.

Game of Thrones

Țin minte și acum prima sau a doua serie când am văzut capul lui Ned Stark înfipt într-o suliță și mi-am zis: „Acest serial nu e pentru mine”. Dar eram deja căzută în mrejile lui și tare supărată când am urmărit ultima serie.

Nu e un serial pentru cei sensibili. E destul de violent, dar atât de intens. Fiecare serie reprezintă un nou șoc laughing

Atenție urmează un serial turcesc laughing Bine, nu e o telenovelă, dar o dramă.

İçerde

 

Acest serial m-a lăsat lată de suspans. Istoria a doi frați, care au fost despărțiți când erau mici. Cei doi au ajuns de părți opuse ale puterii și puși să lupte unul împotriva celuilalt.

Cuvintele sunt de prisos. Este unul dintre cele mai emoționante seriale pe care le-am urmărit.

Emily in Paris 

Știu că este o producție foarte criticată, dar eu am savurat fiecare episod. E istoria unei fete din America, care s-a trezit cu un job la Paris. Acum aceasta trebuie să facă față schimbului cultural și multor provocări lansate de locul de muncă.

Fetele îndrăgostite de modă, acest serial este sigur pentru voi!

Neveste Disperate

Da, acest serial nu are nevoie de prezentare, titlul spune tot. L-am urmărit în adolescență și apoi de-a lungul anilor îmi alegeam un sezon și îl urmăream încă o dată. E genul de serial „Sex and the City”, doar că aici eroinele erau deja căsătorite și la casa lor.

E un serial cu multe mistere și situații încurcate. Nu are cum să nu îți placă! 

Lista ar mai continua cu „The prison break” și „The queen's gambit”.

 

Am urmărit multe seriale, dar acestea sunt cele, care mi-au rămas în memorie. Mulțumesc că ai ajuns până aici. Să ai o zi minunată. Nu uita de un like și un comentariu dacă și ție îți place una dintre aceste producții.